En Hızlı 5 VPN ServisiVPN servislerinden beklenenler arasında hız başta geliyor. Hızlı bir VPN beklentisi olan onlarca internet kullanıcısı en hızlı VPN arayışlarına başlıyor.

VPN servisleri, daha güvenli bir internet için oldukça önemli. Tam olarak neyin ne olduğunun belli olmadığı internette iz bırakmadan onlarca siteyi ziyaret etmek isteyenler VPN servislerine yöneliyorlar. Bununla birlikte VPN servislerinin güvenliği sağlarken hızı düşürdüğü biliniyor.

İnternet altyapısının çoğu bölgede halen sorunlu olduğu Türkiye’de güvenliği sağlarken hız kaybına uğramak istemeyen internet kullanıcıları en hızlı VPN servislerini arıyorlar. Bu alanda işinin ehli olan birçok şirket olduğunu da rahatlıkla söyleyebiliriz.

    1. ExpressVPN: Kendi alanında en iyisi olduğu öne sürülen ExpressVPN’in oldukça hızlı bir VPN servisi olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Güvenlik konusunda da herhangi bir sıkıntısı olmayan ExpressVPN’in sahibi olmak isteyenler sitemizdeki butonları kullanabilirler. Diğer VPN’lere göre biraz daha pahalı olan VPN’i sitemizdeki butonları kullanmanız sayesinde daha ucuza alabileceksiniz.
    2. NordVPN : ExpressVPN ile birlikte piyasanın en başarılısı olan NordVPN’in son derece hızlı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Her serverde belli bir standardı yakalayan NordVPN’in bazı noktalarda ExpressVPN’i bile geçtiğini görüyoruz. En hızlı VPN servislerinden birine sahip olmak istiyorsanız NordVPN’i satın alabilirsiniz. Uygun bir fiyata NordVPN’i satın almak istiyorsanız da aşağıdaki butonu kullanabilirsiniz.
    3. Surfshark : Biraz hızdan feragat edip, oldukça ucuz bir VPN servisi satın almak isteyenler Surfshark’ı tercih edebilirler. Hız konusunda her geçen gün rakiplerini yakalamaya biraz daha yaklaşan Surfshark, verdiği hizmete göre oldukça ucuz. En ufak bir sorunu olmayan Surfshark’a aşağıdaki butondan erişim sağlayabilirsiniz.
    4. Hotspot Shield : Ücretsiz sürümüyle dikkat çeken Hotspot Shield, piyasadaki hızlı VPN servislerinden biri. Birçok VPN’in aksine ücretsiz sürüm üzerinden VPN kullanıcılarını kendine çeken Hotspot Shield’ın hizmetlerine aşağıdaki butonu kullanarak erişim sağlayabilirsiniz.
    5. StrongVPN: Piyasadaki başarılı VPN şirketlerinden biri olan StrongVPN, son derece hızlı olmasıyla dikkat çekiyor. Restmi sitede Türkçe olmaması dışında bir sorunu olmayan ve uygun maliyetiyle fark yaratan StrongVPN’de özel fırsatlardan yararlanmak için aşağıdaki butonu kullanabilirsiniz.

Türkiye’de aktif olarak kullanabileceğiniz ve kullanırken en ufak bir sorun yaşamayacağınız VPN servisleri yukarıdaki gibi sıralanıyorlar. Bu VPN servislerini sitemizdeki butonları kullanarak indirmeniz durumunda özel indirim fırsatlarından da yararlanabileceksiniz. Ayırca VPN servisleri ile ilgili deneyimlerinizi de bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

VPN Servisleri
4,8 rating
Türkiye’deki en popüler VPN hizmetlerinden biri olan Hotspot Shield, “dünyanın en hızlı VPN’i” iddiasında.
4,8 rating
En ucuz ve hızlı VPN mottosuyla ortaya çıkan Surfshark, güvenle kullanabileceğiniz bir VPN.
5,0 rating
Dünyanın dört bir yanında VPN hizmeti sağlayan ExpressVPN, Türkiye’de de alanının en iyisi!
4,5 rating
1994'te bir bilgisayar şirketi olarak yola çıkan StrongVPN, Türkiye’de de İngilizce arayüzü ile kullanılıyor.
5,0 rating
Dünyanın en başarılı VPN servisleri arasında gösterilen NordVPN, 3 yıllık planda %70 indirim sağlıyor.
VPN Uzmanı
© Telif Hakkı - 2020 - VPN Uzmanı - En İyi Ücretsiz VPN Servisleri
error: Content is protected !!