En Uygun Fiyata En İyi Hizmeti Sunan VPN ServisleriVPN servisleri ile ilgili en çok merak edilen konuların başında fiyatları geliyor. Özellikle Türkiye’de en uygun VPN’i bulmak için bir arayış mevcut. Bizler de en uygun fiyata en iyi hizmeti sunan VPN servislerini sizler için inceledik.

Türkiye’de VPN’lerin ihtiyaç olduğu ama dolar endeksli olması sebebiyle fiyatının herkese hitap etmediği bilinen bir gerçek. Bu yüzden birçok internet kullanıcısı kendisini riske atarak bedava VPN servislerini tercih ediyor. Bununla birlikte aylık 25, 30 TL bandında bir fiyata VPN sahibi olmak mümkün. Türkiye’de en uygun fiyata en iyi hizmeti sunan VPN servisleri şu şekilde sıralanıyor:

  1. NordVPN : Piyasadaki en ilgi çekici VPN servislerinden biri kuşkusuz NordVPN. Özel kampanyalara imza atan ve son dönemde 3 yıllık plan ile internet kullanıcılarının karşısına çıkan NordVPN’in özel kampanyalarına erişim sağlamak için aşağıdaki butonu kullanabilirsiniz. Her dönem ilgi çekici kampanyalar imza atan şirket, şu an içiin aylık 3.5 dolar bandında bir planla elde edilebiliyor.
  2. Surfshark : En uygun VPN servislerinden biri olan Surfshark, aynı zamanda performansı en iyi servislerden biri. Sınırsız sayıda cihazda kullanılabilen ve bu sayede ilgi çekmeyi başaran Surfshark’ın özel kampanyaları da bulunuyor. Bu kampanyalara ulaşmak ve Surfshark sahibi olmak için aşağıdaki butonu kullanabilirsiniz.
  3. StrongVPN : Sitemize özel kampanyalara imza atan StrongVPN, daha az popüler olan ama en popüler servislerin verdiği hizmeti internt kullanıcılarıyla buluşturan bir VPN servisi. Özel kampanyalar sayesinde aylık 2 dolar civarında bir tutara yıllık olarak sahip olabildiğiniz StrongVPN’e erişim sağlamak için aşağıdaki butonu kullanabilirsiniz. İlerleyen haftalardaki kampanyalara da bu sayede direkt olarak ulaşabileceksiniz

Türkiye piyasasında popüler olan ve fiyatıyla internet kullanıcılarını memnun eden VPN servislerini sizler için listeledik. Sizler de kendi tercihlerinizi bizlerle paylaşabilir ve diğer kullanıcıların en uygun VPN’i bulmasına yardımcı olabilirsiniz. Tüm yorum ve görüşlerinizi bekliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

VPN Servisleri
4,8 rating
Türkiye’deki en popüler VPN hizmetlerinden biri olan Hotspot Shield, “dünyanın en hızlı VPN’i” iddiasında.
4,8 rating
En ucuz ve hızlı VPN mottosuyla ortaya çıkan Surfshark, güvenle kullanabileceğiniz bir VPN.
5,0 rating
Dünyanın dört bir yanında VPN hizmeti sağlayan ExpressVPN, Türkiye’de de alanının en iyisi!
4,5 rating
1994'te bir bilgisayar şirketi olarak yola çıkan StrongVPN, Türkiye’de de İngilizce arayüzü ile kullanılıyor.
5,0 rating
Dünyanın en başarılı VPN servisleri arasında gösterilen NordVPN, 3 yıllık planda %70 indirim sağlıyor.
VPN Uzmanı
© Telif Hakkı - 2020 - VPN Uzmanı - En İyi Ücretsiz VPN Servisleri
error: Content is protected !!